NYHETER

Høy kvalitet til lav pris

 

20.september 2018

Har du planer om nye visittkort, brosjyrer, eller et fint skilt? Dette, og mye mer finner du i Malebarisk sin Printshop. Gjør alt selv i vårt selvbetjente trykkeri, eller få hjelp til design og bestilling.

Du kan laste opp dine egne trykkeklare PDF-filer og sende bestillingen til trykk selv. Vi kvalitetssjekker alltid filene før de går videre i produksjonen. Har du behov for hjelp underveis er det bare å ta kontakt. Eller, du kan få vår grafiske designer Ritha til å designe for deg.  Da tar hun seg også av bestillingen fra idé til at produktet sendes fra trykkeriet.

I Printshoppen (klikk på knappen for å gå direkte til shoppen) tilbys en rekke trykksaker og reklameartikler til lav pris og høy kvalitet. Visittkort, bannere, skriveblokker, bøker, flyers, foldere, hefter, krus, plakater, roll-up, postkort, skilt, klistremerker/bilfolie, beachflagg og konvolutter. Klikk på produktet, og du får full oversikt over alternativer og priser.

Maler

Maler anbefales til alle produkter du bestiller flere enn tre - fire ganger.Du kan bruke våre eksisterende maler helt gratis, eller slippe bryderiet med opplasting av logo m.v., og få dine helt private maler lagt inn i systemet fra kun kr 995,-.

Har du f.eks. ofte behov for trykk av nye visittkort eller f.eks. kampanjeplakater/flyere vil det lønne seg å opprette en- eller flere egne maler som ligger klar i din Printshop.

Fordeler ved bestilling av maler:

  • Få ekstra stor rabatt på trykksaker, f.eks. visittkort, kuverter, brevpapir, flagg, skilt, osv.
  • Enkel bestilling av trykksaker – design og bestill uten vanskelige korrekturgjennomganger
  • Din grafiske profil sikres

– Malebarisk har samarbeidsavtale med et større trykkeri, noe som sikrer et stort utvalg samtidig som du handler lokalt. Dermed kan vi tilby våre kunder kvalitetstrykksaker til svært lav pris, sier Ritha Johansen.

– Jeg er i ferd med å etablere eget firma, og fant ut jeg måtte ha en kul logo for å bli mer synlig. Ritha fikk frie tøyler, og resultatet er strålende. Jeg er kjempefornøyd, og alle som får visittkortet kommenterer at det er både stilig og annerledes. Så dette var vel investerte penger, forteller Ellen Marie Hagevik i Elma tekst & foto.